Marketing
Bedrijfskunde
Succes.

JohnPeter komt even bij van het succes van een klantFijn dat u op deze pagina bent gekomen en dus is het voor mij aangenaam kennis te maken!

Ik kan u helpen problemen in bedrijfsvoering en verkoop op te lossen, om nieuwe kansen te maken, te zien en te benutten, vaak met simpele en betaalbare oplossingen.
Als mede-ondernemer kan ik veel ervaring bieden, naast kennis en enthousiasme.

Succes is het resultaat van keuzes! Verlies ook..

Omdat ik niet van grote woorden en hoge rekeningen houd doe ik dat op basis van resultaat. Omdat mijn aanpak net zo verschillend is als uw specifieke probleem bespreek ik dat graag met u!

Waarom?

Na mijn studio Nyenrode begon ik als adjunct ondernemer op een reisbureau. Via een paar banen zette ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf op, gericht op de verkoop van parkeersystemen en mobiele informatiesystemen. In die bedrijven was ik verantwoordelijk voor medewerkers, salarissen, belasting, noem maar op. Die kennis heb ik later kunnen inzetten bij bedrijven als Philips, NS, KPN en Burhmann. Ook kleinere bedrijven kon ik helpen, bedrijven in Nederland en daarbuiten.

De afgelopen jaren heb ik me gericht op Middengroningen maar nu komen de kansen uit de Stad Groningen, Assen en de omgeving van Eindhoven. In alle gevallen bepalen mijn inzet en kunde het resultaat en de factuur.