Marketing
Bedrijfskunde
Succes.

JohnPeter komt even bij van het succes van een klantFijn dat u op deze pagina bent gekomen en dus is het voor mij aangenaam kennis te maken!

Waarin is e57 | JohnPeter! anders?

Groot denken, klein beginnen.
Dat betekent dat ik niet alleen kijk naar de omzet maar ook naar de kosten. 1 euro bespaard levert vaak meer op dan 11 euro extra omzet. Heel plat: Ik heb geen zin meer om te zoeken naar extra omzet als de basis beroerd is. In plaats van energie krijgen door mijn werkplezier verbrand ik mijn energie zonder resultaat. En daar heb ik geen behoefte meer aan.
Dus dan maken de opdrachtgever en ik een keuze: Stoppen of resultaten verbeteren.

Ik kan u helpen problemen in bedrijfsvoering en verkoop op te lossen, om nieuwe kansen te maken, te zien en te benutten, vaak met simpele en betaalbare oplossingen.

Resultaten zijn het gevolg van beslissingen.

Omdat ik niet van grote woorden en hoge rekeningen houd doe ik dat op basis van resultaat. Omdat mijn aanpak net zo verschillend is als uw specifieke probleem bespreek ik dat graag met u!

Waarom?

Na mijn studie Nyenrode begon ik als adjunct  directeur op een reisbureau. Via een paar banen zette ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf op, gericht op de verkoop van parkeersystemen en mobiele informatiesystemen. In die bedrijven was ik verantwoordelijk voor medewerkers, salarissen, belasting, noem maar op. Die kennis heb ik later kunnen inzetten bij bedrijven als Philips, NS, KPN en Burhmann. Ook kleinere bedrijven kon ik helpen, in Nederland en daarbuiten.

De afgelopen jaren heb ik me gericht op Midden-Groningen maar nu komen de kansen uit de Stad Groningen en Assen.